Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Имам  удоволствието да Ви съобщя, че за сезон 2017 ще предложим на Ващите деца  нов уникален продукт  с помощта на който ще инвестирате както  в отдиха и здравето на децата така  и  в тяхната финансова грамотност .

Лагер „Децата и парите“ и „Как да създадем предприемачески дух  у  тях“

В продукта, който сме разработили водеща е автобиографията на един от най-богатите  хора в света- милиардерът Уорън Бъфет . Неговата автобиография е впечатляваща-купува първите си  акции на 11 години . На 80 годишна възраст той се  нарежда в класацията на инвеститор номер №1 в света. Уникален е с невероятния си усет, с поведението си и  любимец на американците заради непринудеността си . Въпреки неговите възможности той продължава да живее в къщата закупена през 1958 за 31 500 долара и работи в скромен офис , няма мобилен телефон не ползва услугите на шофоьор, но пък ежегодния обяд  с него от десет години насам  се продава на търг и е поскъпнал 84 пъти до 2.11 млн . долара.

Според  Бъфет децата трябва да се учат на бизнес в ранна детска възраст, за да изградят навици, които в последствие ще им помогнат не само в бизнеса , но и в живота.

Нашата туристическа компания в пратньорство  с Арена-консулт ЕООД  лицензиран кредитен посредник BCI00008  от Българска Народна Банка и единствения към този момент в Североизточна България ще организират  пет  дневен лагер на море и планина на тема „Децата и парите“. Ще съчетам отдиха на море или планина със  забавни игри, обучения и срещи с интересни успели личности с банкери , с инвеститори

 Ще дискутираме следните теми:

Тема: „ Как децата да успеят в бизнеса и живота“ Какво трябва да знаят децата за парите“?  Уроци от училище, които трябва да забравим като: Провалът е недопустим, отличник не значи успял човек или успешен предприемач“.

Тема:  От къде идват парите? Как да си изрботим свои? Как да съставим и разработим малък семеен бюджет? Тайните на успешния бизнес неща, които  няма да научите в училище.

Тема: Банките в България. Разлика между дебитна и кредитна карта. Как работят кредитните карти.,какъв гратисен период имат, как да се предпазят от измами. Разлика между банки, фирми за бързи кредити и заложни къщи. Какво е кредит и  какви видове  има. Какво е лихва и как се изичслява? Колко високи могат да бъдат лихвите по едни кредит и за какво да внимаваме.Разказ от първо лице. Какво представлява професията кредитен консултанти защо трябва да използваме услугите на лицензирани такива?

Тема: Искам да съм предпримач. Митовете за предприемачеството.Как се създават качествата на един предприемач още от детството му.Може ли всеки да бъде предприемач?

Тема : Провали колко болезненини са те ,но и колко необходими са, ако човек иска да успее.

Тема: Успешният бизнес не се прави само заради пари, в какво се крие щастието и колко ценно може да бъде даряването.

Тема: Фондова борса, що е то. Как може да инвестираме, какви са рисковете, разказ от първо лице.

Задачи Ще поставим  задача: да определят коя кола ще изберат, след като изчислят колко време ще им отнеме , за да съберат сумата , ако спестват по 2000 лева годишно и от какво. 

Тема Историите и  Съветите на богатите хора : Стив Джобс, Хенри Форд, Марк Зукъбърг, Уорън Бъфет, Донал Тръмп, Катерина Фейк

Възрастова граница 9-13 години

Възрастова границиа 13-17 години

Настянвяне в хотели  две и три звезди

По време на  лагера за участниците и придружителите е осигурено настаняване по избор  срещу заплащане в хотел „Свети Никола “ и в хотел „Персей в края на гр.Варна, както и  настаняване в хотели  в КК“ Златни  пясъци „ на база заявка потвърждение

ЛЕВА

Деца до 12 години в  тройни стаи

Деца до 18 години в тройни стаи

Възрастни настаняване в двойна стая

Единично настаняване

 

Хотел Персей гарантирано настаняване

290

290

320

370

 

ПС Свети Никола-във фамилни къщи гарантирано настаняване

250

280

290

320 след заявка и потвърждение

 

 

 

 

Цените включват следния пакет :

 • Пет нощувки , закуски, обяд и вечеря на сет меню.
 • Всеки ден в часове от от 15.30 до 18.00 лекции и дискусии по горе описаните теми, забавни игри, презентации, среща с интересни лектори и личности
 • Вечер на запознанството, вечер на Зумбата, вечер на народните танци
 • ДДС
 • Турстическа такса, паркинг, интернет
 • Изучаване на български народни танци съвместно с изявен варненски състав
 • Денощна охрана
 • Ползване на екстри на хотела
 • Анимация
 • Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро и асистънс
 • Представител на туроператора с български език за целия престой

На 20 човека се предоставя един безплатен

Цената не включва:

 • Транспортни разходи  от и до Варна
 • Разходи за екскурзии и от личен характер

Дата на провеждане на море 17.06-22.06 на море

 от 10.07 до 15.07.2017 год

Дати за планина очаквайте.

Резервации:

Депозит 50% лв при резервация

Доплащане 21 дни преди датата на пристигане

Условия за анулации:

до 60 дни преди датата на провеждане: без неустойка

от 60 до 30 дни: 100лв

от 30 до 22 дни: 200 лв

Резервацията и заплащането става  след сключване на договор  и чрез  банков превод по сметка на „Бериго“ ЕООД

За платената   услуга се издава фактура , като за целта участниците при попълването на заявката  са длъжни да предоставят необхидимите данни

ЗАБЕЛЕЖКА:

Лагерът  ще се проведе при мининум 35 човека

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди началната дата

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата

 

Информация за хотелите:

Хотел Свети Никола

Почивната станця Свети Никола   е  разположена на 10 метра от морския  бряг в непосредствена  близост до  девствен  плаж . Намира се в посредствено в края на град Варна . В богатия на зеленина ,цветя и двор върху площ 12 дка са разположени  9 фамилни къщи ,бунгала апартаменти и студия .  В парка на комплекса са изградени паркинг ,детска  площадка ,фитнес , детски басейн .

Изключителна възможнст за  спокойна почивка сред зелина ,чист  морски въздух  и романтичен плаж. Комплексът разполага с ресторант , малка зала  ,закрито  барбекю ,WI-FI  е със свободен достъп . За сигурността на почиващите  е  осигурена нощна охрана .

Стаите в бункалата са  с по две легла  със  собствен санитарен възел .

Стаите във фамилните къщи са  по две на  етаж с по две легла с една баня и толетна . Към всяка  стая  има самостоятелна тераса .

Стаите в хотела са с две легла със самостоятелен санитарен възел .

Парк-хотел Персей

Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” се намира на 5 км. от центъра на гр. Варна, в близост до магистралата за к.к. “Златни пясъци”. Разположен е на 250 м. от морския бряг, а живописният парк с вековни дървета, свежият морски бриз и уютната обстановка правят “Парк – хотел ПЕРСЕЙ***” подходящо място за спокойно пребиваване и пълноценна почивка през цялата година. Гъвкава ценова политика е още едно предимство на комплекса.

 

Подай  заявка  на berigo@mail.bg

За въпроси и резервации  на тел 0899 98 66 66, 0899 98 66 67 , 052 616370

To Top