По пътя на Виното, Розите и Кредитната Свобода

Екскурзия с безплатен семинар (2 дни)

Уважаеми клиенти,

Туристическа фирма“Бериго“ ЕООД с лиценз № 05662 съвместно с  фирма „Арена-консулт“ ЕООД един от 13-те в България лицензирани Кредитни Посредници от БНБ и единствения в Североизточна България  с лиценз BCI 00008   имат удоволствието да Ви представят изключително нов и полезен продукт:

Екскурзия с безплатен семинар  на тема: Може ли да намалим кредитната си тежест?  Може ли  да освободим  финанси от семейния си бюджет?  Може ли  с парите, които ще спестя  от предоговаряне  да отида  на почивка?  Може ли да изтегля кредит за покупка на желания дом  при-най-изгодни условия, или да финансирам бизнеса с евтин кредитен ресурс и тази услуга да ми е безплатна?

Отговорът е „Да“  грабните  ваучер и ние ще Ви отведем в това приключение.

В рамките на два дни ще получите подробна информация  от първо лице и

 1. Ще дискутираме: Имате  ли кредити и как може да намалите кредитната си тежест . Каква част от бюджета Ви заемат вноските по кредитите и тежи ли Ви това? Можете ли  с парите които ще спеститие  ОТ ПРЕДОГОВАРЯНЕ  да отидете на почивка   Ще дискутираме ниската цена на  кредитния ресурс в момента за бизнеса и за физически лица. Ще дискутираме за какво  да внимаване при нови заеми.
 2. Ще дискутираме знаете ли къде са Ви партидите по УПФ и какво се случва там?

Всички, които се запишат на  екскурзия-семинар ще имат уникалната възможност да ни станат клиенти и услугата ни за тях  свързана с  рефинансиране, обединяване на задължения  и нови ипотечни кредити ще бъде безплатна.  Ще им договорим префернциални условия, ниски лихви  И не само ще участват в играта:

„Стани наш клиент за кредит и спечели екскурзия“ или „Доведи приятел за ипотечен кредит  и спечели уйкенд за двама“ .

отпътуване от Варна в 6.00 часа от ул.Антим I

Отпътуване от град Бургас в 8.00

Отпътуване от град Стара Загора  в 10.00

По пътя презентация и дискусия по темите на семинара.

Около 11-1.30 ще  пристигнем в Старосел, ще посетим Тракийския култов комплекс най-големия открит досега тракийски комплекс . От там ще се отправим на винен и СПА Туризъм в комплекс Старосел, които предлага всепризната кухня и впечатляващи вина, уют и топлина. Настаняване за хотелската част на Старосел. Ще направим  винен тур „ По пъта на виното“ където ще ни запознаят с тайните на виното, желаещете ще дегустират. Ще посетим енотеката и дистилерията. Ще обядваме. За клиенти, които ще бъдат настанени в гр.Хисар и желаещи срещу заплащане и предварителна резервация посещение на СПА центъра и винотерапия,която опиянява подмладява, помага за оформяне на красива фигура.

16.00 Отпътуване и настаняване в хотел три звезди  град Хисар.

От 17 до 20.00  часа време за  презенатация и индивидуална  консултация

Вечеря, нощувка

Вечерта  при желание и  възможност ще посетим пиано бар в комплекс Страсел  и ще разиграем томбула.

Закуска. Освобождаване на стаите и тръгване от хотела в 10.00 ще се отправим към Етнографския компекс „Дамсцена“ село Скобелево не далеко от гард  Казанлък. Ще посетим уникална дистилерия за производство на розово масло, ще наблюдаваме процеса на розоварене по време на сезона му. Ще се  насладим на благоуханието  на  розовата  градина, ще има възможност за покупка на естесвени натурални продукти. Ще обядваме.  Ще се разходим в град  Казанлък.

14.00 Отпътуване за  Варна .Пристигане във Варна към 18.00 часа.

 

Цена за настанени в тризвезден хотел в град Хисар

Отпътуване за дати

22.04-23.04.2017

20.05-21.05.2017

27.05.-28.05.2017

На човек в двойна стая Трети възрастен настанен в двойна стая Дете до 11.99 с двама възрастни Единично настаняване
Варна 99 89 83 115
Бургас 89 79 73 105
Стара Загора 79 69 63 95

 

Офертата включва: • Транспорт с лицензиран автобус; • 1 нощувки със закуски в хотел 2 / 3* в района на Хисар; • Три часова лекция и презентация  на тема „Кредити, обединяване на стари задължения, защо е необходимо  да се обръщаме към професионален кредитен консултант“. Индивидуална безплатна консултация с всеки, който желае. Сключване на договор за съдействие и безплатна услуга по ипотечен кредит.

 • Медицинска застраховка; • Екскурзоводско обслужване в Старосел и Етнографски комплекс „Роза дамасцена“
 • Участие в томбула Офертата не включва: • Входни таксив Тракийската грабница, вход в Старосел „Пътят на виното“ 5 лв, Дегустация на вино от 7 лв, вход в Етнографски комплекс Роза Дамасцена • Обяди и вечери, масажи, винотерапия
 • доплащане от 20 лв следните услуги на СПА Старосел : парна баня, сауна, арома сауна, парна баня с хидромасаж, джакузита, открит и закрит минерален плувен басейн.
 • Разходи от личен характер.

 

Цена за настанени туристи в СПА Комплекс Старосел

 

Отпътуване от На човек в двойна стая Трети възрастен в двойна стая Дете до 11.99 с двама възрастни Единично настаняване
Варна 129 129 95 145
Бургас 119 119 85 135
Стара Загора 109 109 75 125

 

Офертата включва: • Транспорт с лицензиран автобус; • 1 нощувки със закуски във Винен и СПА комплекс  в Старосел, винен тур, джакузи с минерална вода,парни бани, сауни, закрит минерален басейн, открит басейн, паркинг, интернет

 • Три часова лекция и презентация на тема „Кредити, обединяване на стари задължения, защо е необходимо да се обръщаме към професионален кредитен консултант“. Индивидуална безплатна консултация с всеки, който желае. Сключване на договор за съдействие и безплатна услуга по ипотечен кредит.
 • Рекмални материали
 • Медицинска застраховка; • Екскурзоводско обслужване в Старосел и Етнографски комплекс „Роза дамасцена“
 • Участие в томбула в пиано бар Офертата не включва: • Входни таксив Тракийската грабница, вход в Етнографски комплекс Роза Масцена • Обяди и вечери, масажи, винотерапия
 • Разходи от личен характер.

 

НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 30% депозит при потвърдена резервация  и подписване на договор, остатъкът 20 дни преди пътуването по банков път.

ЗАБЕЛЕЖКА:

Екскурзията ще се проведе при мининум 45 записани туриста

Срок за уведомяване при недостигнат минимален брой туристи: 5 дни преди началната дата

Лица над 64 год. не се застраховат.

Задължително изискване към туристите е да бъдат с ниски, удобни, затворени обувки с добро сцепление /сандали, високи обувки и т.н. не са вариант за преходи от този тип/.

Не забравяйте, че добрата подготовка е предпоставка и за приятно прекарване!

Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на програмата

При непроходими, опасно хлъзгави, стръмни, наводнени участъци на пешеходните маршрути при лошо време или след проливни дъждове и свлачища или други неподходящи метеорологични условия, водачът има право да промени програмата с оглед сигурността на туристите.

При възникване на извънредни, непредвидими проблеми в пътната или метеорологична обстановка, блокиране на пътни участъци или други непреодолими препятствия се допуска промяна в програмата. В тези случаи е възможна замяна на обект или съкращаване на програмата.

Входните такси за туристическите обекти са актуални към момента на публикуване на програмата. Туроператорът не носи отговорност при промяната им. Туристите заплащат актуалните входни такси към момента на пътуването.

За заявки  и въпроси :

berigo@mail.bg

0899 98 66 66,   0899 98 66 67

To Top