Варна е един привлекателен център не само за туристи , но и за много спортни мероприятия и прояви. Чест е за нашата фирма, че партньорите ни се довериха и ни възложиха като организация мероприятия от висок ранг.

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО ПО ФЕХТОВКА ЗА ВЕТЕРАНИ ПРЕЗ 2013 ГОДИНА

17-тото Световно първенство по фехтовка за ветерани събра във Варна няколко бивши олимпийски и световни шампиони. Мондиалът се проведе от 1 до 6 октомври в Двореца на културата и спорта. Домакин на първенството беше варненският спортен клуб „Одесос 2008”, съвместно с Българската федерация по фехтовка и с подкрепата на община Варна.

Участие в световното първенство взеха 650 състезатели от 46 държави, като за около 450 участника фирма “Бериго” ЕООД извърши цялостната логистика по обработване на резервациите , осигуряване на трансфери от и до летище Варна, Букурещ , настаняване в Гранд Хотел Варна, осигуряване на ежедневните трансфери от хотела до Двореца на спорта и обратно. Битките се водиха всеки ден от 9 до 19 часа в три възрастови групи: +50; +60 и +70 години, на трите вида оръжие: сабя, рапира и шпага.

Някои от олимпийските шампиони, които се дуелириха са Волкер Фишер, Уте Весел и Мауро Нума.

България бе представена от 20 състезатели. Специално за надпреварата в морската столица беше пристигнал генералният секретар на Европейската конфедерация по фехтовка Макс Гойтер, а почетен гост беше вицепрезидентът на Международната федерация по фехтовка г-жа Ана Паску.

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО СУМО

Европейско първенство по СУМО в град Варна се проведе от 06.05 до 08.05.2011.

Над 350 състезатели взеха участие в 17-то Европейско първенство по сумо, в което най-добрите сумисти на Стария континент премериха сили. Първенството бе организирано от Федерациято по СУМО в периода 06.05 до 08.2011 г с подкрепата на Община Варна, а на нашата фирма беше поверена логистиката свързана с посрещанне на спортистите и настаняването им в хотел Golden Tulip Varna, хотел Аква , хотел Панорама , както и трансферите от хотелите до Двореца на спорта и обратно. Състезанието беше във възрастови групи до 14 , 16 , 18, 21 години и различни категории.

България беше представена със 73 състезатели във всички възрастови групи и категории.

НАЦИОНАЛЕН ТУРНИР МЛАД СПАСИТЕЛ

Във Варна ежегодно се провежда в края на август националният турнир “Млад спасител”.

Състезание, което се организира под егидата на Български Черевен кръст. Една страхотна инициатива за подрастващите и служи като превенция за това как се съхранява един човешки живот – собствения и на този, който има нужда. В турнира участват деца от поне шест града на България – Благоевград, Бургас, Ловеч, Велико Търново и други. Тук ние сме организирали настаняването на участницете в различни хотелски бази около и до Варна .

ШВЕЙЦАРСКИ ОТБОР ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Швейцарският отбор по художествена гимнастика в продължение на няколко поредни години беше наш клиент . Организирали сме настаняване , трансфери, зали, в които да спортуват, но най-доволни остнаха от условията в базата на НСА Спортпалас .

Ако имате нужда от организация на Вашите спортни прояви в град Варна, моля, не се колебайте да се свържете с нас. Ние ще Ви договорим хотели и цени, ще се погрижим за цялостната логистика, ще откликнем на всички Ваши желания за съотношение качество и цена.

To Top